Spread the love

Re: nummer anders? 21:27

Nee, ik wil contact met je blijven houden, wauw, je bent geweldig hierin! Hier moet je serieus wat mee gaan doen!

Re: nummer anders? 21:20

Oke dat was het dan voor ons of ………

Re: nummer anders? 21:20

Ik word echt steeds natter en natter. Jeetje, dat heb ik wel vaker als ik zulke verhalen lees. Heerlijk! Was je nu maar hier om me lekker te neuken he.

Re: nummer anders? 21:18

zo dat was een stukje van het verhaal de rest volgt dan wel een andere keer weer. Laat me nu maar weten wat je er van vond, ben reuze benieuwd?

Re: nummer anders? 21:17

Ik boog iets naar voren en sabelde op haar spleet, mijn tong verdween er tussen en zoog haar knopje op. Dat gaf natuurlijk een reactie uit haar mond als die niet toevallig ook iets had. Wij genoten samen van ons beide en zo heel af en toe keken we even naar de rest, maar daar werd ook nog flink gevreeën, Dus zetten we het onze voort. Ik keerde me even om en zo konden we een ander standje doen, dat gaf ons beide nog meer genot. Ik bracht mijn lul bij haar naar binnen en gleed en langzaam aan weer bijna uit. Dat keer op keer steeds heftiger. Heerlijk lichaam heeft die tafelgenoot van mij.

Re: nummer anders? 21:15

Zocht elk speciaal plekje op dat ik met mijn handen bereiken kon. Soms moest ik me even rekken dan had ik een tepel in mijn mond of Nou je begrijpt al wat er dan gebeuren kon. Twee dames of dame en heer ( nee geen twee heren) . Het werd er al gauw een hele hete boel. Ik zag bij al de dames zonder kleding een kale venusheuvel. Dat gaf ook zicht op die heerlijke lippen en dat spleetje met de knop. Sommige lieten zich terstond nemen op meerdere plekken tegelijk. Er klonk gesteun en gekreun en gehijg en gesabbel en gesmak. Heerlijk Ik keek nog naar het schouwspel toen mijn tafelgenoot zich bij mij voegde en ook bij op heerlijke plekken zat te sabbelen.oog iets naar voren en sabelde op haar spleet, mijn tong verdween er tussen en zoog haar knopje op.

Re: nummer anders? 21:13

Binnen een mum van tijd zagen de vrouwen er zonder de kledij zo sexy uit dat de kamertemperatuur echt steeg. Ook bij een aantal heren waaronder ik zat er niet veel meer aan hun lijf. Er werd gelachen en gehuild van plezier en de staat van menig mannelijk lid liet niks te wensen over. Ook bij de vrouwen was de opwinding en staat van genot heel duidelijk zichtbaar. Nu tot overmaat waren er ook al een paar die al opdrachten kregen zo als handje tussen de benen en laten aflikken. Of een drankje laten drinken uit hun navel – of over hun borsten laten lopen. Er werd nu op de middenpositie ook een lage tafel neergezet waarop je kon liggen. Zo kon men er ook met zijn tweeën op. Ik liet mijn handen over haar lichaam gaan.

Re: nummer anders? 21:13

Uit de gebaren kon je dan opmaken wat er op de kaart stond als het goed was geraden kon je weer gaan zitten maar hadden de medespelers jou niet
goed begrepen dan moest er eerst gedronken worden en als de fles leeg was werd er een draai aan gegeven en als de opening van de fles naar jou wees moest er iets uitgetrokken worden. Als je geen kleding meer aan had moest je iets uit voeren. Nou dat beloofde wat. Ik had jullie al verteld dat de dames heel weinig aan hadden. Ik telde met de schoenen mee hooguit vier en van een wist ik dat die niet meer droeg dan de cocktail jurk en schoenen. Kortom na een tiental minuten waren de flessen leeg.

Re: nummer anders? 21:13

Waarom we hier zaten wordt zo duidelijk. De temperatuur zou weldra hoog oplopen zo danig dat er kleding werd uitgedaan. Ik merkte dat er op de tafels speciale kaarten lagen op gestapeld. Toen ik met hen aan een van tafels had plaatsgenomen werden er champagne glazen neer gezet en twee grote flessen van een bekend merk werden op een aparte tafel er bijgezet. Nu kon ik de kaarten lezen alleen die voor mij lagen. Het bleken multiple-choice vragen te zijn of afbeeldingen. Er werd uitleg gegeven over de spelregels. Wat bleek het te zijn een soort van strip-poker alleen dus geen pokerkaarten. Je moest als een persoon uitleg geven over wat er op je kaart stond zonder het met woorden te zeggen.

Re: nummer anders? 21:12

Onze binnenkomst werd opgemerkt en een van de dames in onze groep kende de beheerder. We werden meteen van de rest afgescheiden en naar een andere ruimte gebracht. Daar stonden enkele tafels in een kring rondom een soort podium opgesteld. Alle vier de dames in onze groep droegen hele mooie avond kledij. Een met een zelfde soort cocktail jurk als mijn tafelgenoot en de andere twee een lange avondjapon. Je kon bij alle vier een behoorlijk decolleté waarnemen. Ook hun ruggen waren praktisch bloot. Onder hun jurk kon ook niet veel meer zitten dan een string. Ze liepen alle vier op hoge hakken of pumps. Dat maakte dat ze bij het lopen lekker met hun heupen wiegden en hun borsten deinde vrolijk mee. Veel meer mensen zaten er niet. Ik telde er hooguit nog drie de bediening niet meegeteld.

Re: nummer anders? 21:12

Onze binnenkomst werd opgemerkt en een van de dames in onze groep kende de beheerder. We werden meteen van de rest afgescheiden en naar een andere ruimte gebracht. Daar stonden enkele tafels in een kring rondom een soort podium opgesteld. Alle vier de dames in onze groep droegen hele mooie avond kledij. Een met een zelfde soort cocktail jurk als mijn tafelgenoot en de andere twee een lange avondjapon. Je kon bij alle vier een behoorlijk decolleté waarnemen. Ook hun ruggen waren praktisch bloot. Onder hun jurk kon ook niet veel meer zitten dan een string. Ze liepen alle vier op hoge hakken of pumps. Dat maakte dat ze bij het lopen lekker met hun heupen wiegden en hun borsten deinde lekker mee.

Re: nummer anders? 21:10

Er werd zo nu en dan een slokje wijn genomen. Het was gezellig en knus om zo met zijn vijven te praten en te drinken. Een van de dames stelde voor om naar een andere gelegenheid te gaan. Alle vier de vrouwen waren stuk voor stuk hele mooie en leuke dames bovendien. We besloten mee te gaan en ik betaalde onze drankjes, de rest was al eerder afgerekend. Nu buiten riepen we een taxi dichterbij en eenmaal in de taxi werd de naam van de club doorgegeven. Blijkbaar was dat voor de chauffeur genoeg. Hij kende het adres al en reed langzaam weg. Het was misschien een kwartiertje rijden voor we bij die club arriveerden. Daar stapten we allemaal uit en bij de deur aangekomen werd er aangebeld en opengedaan. – Bij binnenkomst merkten we op dat het er niet zo druk was.

Re: nummer anders? 21:10

Ik zocht een tafel waar we met meerdere aan konden zitten en vroeg hun wat zij wilden drinken. De ober noteerde hun wensen en onderwijl was mijn tafelgenoot terug gekeerd en keek licht verbaasd dat er nu drie vrouwen reeds bij mij aan de tafel waren aan geschoven. Gelijk dat zij allen plaats hadden genomen werd er een pauze ingelast zodat de band ook even rusten kon. Na een kwartier zou er weer een andere band wat meer romantische muziek laten horen. Let wel het was inmiddels al diep in de nacht zo rond de klok van drie. Ik zat dus met vier dames aan de tafel die nu elkaars kleding begonnen te benoemen.

Re: nummer anders? 21:10

Nog steeds heel leuk om te lezen. Dankje dat je di naar me stuurt. Ik ben benieuwd naar het volgende stuk!

Re: nummer anders? 21:09

Natuurlijk genoot ik op en top van de aandacht die zij kreeg. Ook zij genoot van de goedkeurende blikken die haar kant werden toe geworpen. Ze verliet dus de dansvloer om zich even op te grissen, voordat ze verdween vroeg ik haar of ze nog meer wilde drinken, daarop knikte ze. Dus bestelde ik nog maar een fles wijn. Enfin toen ze dus weg was om haar neus te poederen zullen we maar zeggen zag ik dat er een aantal vrouwen mijn kant op keken. Toen ze zagen dat ik hen naar me zag kijken, knikte ze uitnodigend. Waarop ik hen gebaarde kom naar me toe.

Re: nummer anders? 21:08

Vaak samen soms alleen dansen er redelijk veel koppels op de ritmische muziek. Er wordt zo nu en dan even gerust zodat er wat gedronken kan worden. Mijn tafeldame is niet gauw moe en houdt het heel lang vol voor ze me aangeeft dat ze even naar het toilet moet. Ik ben heel even vergeten om aan te geven wat we aan hebben. Ik was redelijk sportief gekleed met lange broek en overhemd met sjieke bretels en mooie stropdas met aan mijn voeten glanzend zwarte schoenen. Mijn tafelgenoot had een cocktailjurkje aan met hoge pumps. Dat cocktail jurkje liet van voren en van achteren veel van haar lichaam zien. Een diep decolleté en lage uitsnijding aan de achterkant gaf haar figuur zo een geweldige boost dat menige man enigszins jaloers mijn kant op keek.

Re: nummer anders? 21:01

Daar kleden we ons wederom om, zodat we snel naar het hotel ons kunnen voorbereiden op een hele gezellige avond met z’ n tweeën. We gaan swingen vanavond want ik heb kaartjes geregeld voor een diner dansant. Eerst lekker eten en genieten van rustige muziek en dan party time, dus dansen tot diep in de nacht. Inderdaad genieten we van een heerlijk diner en onderwijl speelt de band rustige romantische deuntjes. We laten ons de wijn lekker smaken als de borden worden weggehaald. Er volgt even een pauze als er het een en ander wordt opgebouwd. Er komt een andere band spelen met een Zuid-Amerikaans genre, dat was de keuze van vanavond waarom wij beide hier gekomen zijn. Mijn tafeldame houdt van deze muziek en kan daar – heerlijk op los gaan.

Re: nummer anders? 20:57

Ondertussen word ik steeds geiler van je verhaal. Dus ga alsjeblieft door ja. we praten zo wel weer:)

Re: nummer anders? 20:54

nee maar ik ga verder aan het einde praten we verder oké—-Natuurlijk zeg ik haar toe dat te doen, want ik mag haar graag zo zien. Als een scherm sla ik het badlaken zodanig om haar heen dat ze zich kan aankleden. Ik zie wel heel even haar blote borsten voor dat haar shirt dit ook aan mijn ogen verliest. Dan beweegt ze haar onderlichaam dusdanig om haar bikini broek uit te kunnen trekken. Ook dat neem ik in een glimp waar, voordat ook haar short dit aan mijn blik ontglipt. Zo klaar roept ze dan en bergt haar bikini in een grote tas op die ze vervolgens over haar schouder laat glijden. Dan sjokken we met blote voeten en onze slippers in de ene hand de andere in elkaars handen verder over het praktisch verlaten strand. Dichtbij heb ik een huurbusje geparkeerd.

Re: nummer anders? 20:52

Ook al weer zo mooi geschreven. Je hebt echt talent hierin. Dat is goed te merken. Ik hoop dat veel mensen van deze mooie verhalen kunnen genieten. Heb je al wat serieus hiermee gedaan?

Re: nummer anders? 20:46

Ik loop in short en open shirt met mijn slippers in de hand. Heel langzaam naar haar toe. Ik geniet van alles om me heen. Wat is het mooi hier aan de kust, zoveel natuur. De zon heeft misschien nog een paar uur voor het aan de horizon verdwijnt achter de laatste waterlijn. Ik ben nu tot op een meter van haar vandaan als mijn schaduw over haar valt. Dat merkt ze op en tilt haar hoofd een weinig omhoog. Haar ogen toegeknepen kijkt ze me aan en zegt ‘ ben je er al ik heb geloof ik geslapen op het strand.’ Ik zeg haar ‘ zeker heb je geslapen, want je lijf begint al aardig bij te
kleuren lieve meid’ dan vraagt ze me om haar badlaken aan te reiken zodat ze zich van andere ogen op haar gericht kan omkleden zonder dat ze haar mooie lijf aan al die mensen geeft.

2 reacties

  1. I must thank you for the efforts youve put in penning this site. I am hoping to check out the same high-grade blog posts by you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my very own blog now 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.