Free porn movies
Search

Boeken/Books

mei 27th, 2019

Fantasieën

augustus 21st, 2018

Re: nummer anders? 21:27

Nee, ik wil contact met je blijven houden, wauw, je bent geweldig hierin! Hier moet je serieus wat mee gaan doen!

Re: nummer anders? 21:20

Oke dat was het dan voor ons of ………

Re: nummer anders? 21:20

Ik word echt steeds natter en natter. Jeetje, dat heb ik wel vaker als ik zulke verhalen lees. Heerlijk! Was je nu maar hier om me lekker te neuken he.

Re: nummer anders? 21:18

zo dat was een stukje van het verhaal de rest volgt dan wel een andere keer weer. Laat me nu maar weten wat je er van vond, ben reuze benieuwd?

Re: nummer anders? 21:17

Ik boog iets naar voren en sabelde op haar spleet, mijn tong verdween er tussen en zoog haar knopje op. Dat gaf natuurlijk een reactie uit haar mond als die niet toevallig ook iets had. Wij genoten samen van ons beide en zo heel af en toe keken we even naar de rest, maar daar werd ook nog flink gevreeën, Dus zetten we het onze voort. Ik keerde me even om en zo konden we een ander standje doen, dat gaf ons beide nog meer genot. Ik bracht mijn lul bij haar naar binnen en gleed en langzaam aan weer bijna uit. Dat keer op keer steeds heftiger. Heerlijk lichaam heeft die tafelgenoot van mij.

Re: nummer anders? 21:15

Zocht elk speciaal plekje op dat ik met mijn handen bereiken kon. Soms moest ik me even rekken dan had ik een tepel in mijn mond of Nou je begrijpt al wat er dan gebeuren kon. Twee dames of dame en heer ( nee geen twee heren) . Het werd er al gauw een hele hete boel. Ik zag bij al de dames zonder kleding een kale venusheuvel. Dat gaf ook zicht op die heerlijke lippen en dat spleetje met de knop. Sommige lieten zich terstond nemen op meerdere plekken tegelijk. Er klonk gesteun en gekreun en gehijg en gesabbel en gesmak. Heerlijk Ik keek nog naar het schouwspel toen mijn tafelgenoot zich bij mij voegde en ook bij op heerlijke plekken zat te sabbelen.oog iets naar voren en sabelde op haar spleet, mijn tong verdween er tussen en zoog haar knopje op.

Re: nummer anders? 21:13

Binnen een mum van tijd zagen de vrouwen er zonder de kledij zo sexy uit dat de kamertemperatuur echt steeg. Ook bij een aantal heren waaronder ik zat er niet veel meer aan hun lijf. Er werd gelachen en gehuild van plezier en de staat van menig mannelijk lid liet niks te wensen over. Ook bij de vrouwen was de opwinding en staat van genot heel duidelijk zichtbaar. Nu tot overmaat waren er ook al een paar die al opdrachten kregen zo als handje tussen de benen en laten aflikken. Of een drankje laten drinken uit hun navel – of over hun borsten laten lopen. Er werd nu op de middenpositie ook een lage tafel neergezet waarop je kon liggen. Zo kon men er ook met zijn tweeën op. Ik liet mijn handen over haar lichaam gaan.

Re: nummer anders? 21:13

Uit de gebaren kon je dan opmaken wat er op de kaart stond als het goed was geraden kon je weer gaan zitten maar hadden de medespelers jou niet
goed begrepen dan moest er eerst gedronken worden en als de fles leeg was werd er een draai aan gegeven en als de opening van de fles naar jou wees moest er iets uitgetrokken worden. Als je geen kleding meer aan had moest je iets uit voeren. Nou dat beloofde wat. Ik had jullie al verteld dat de dames heel weinig aan hadden. Ik telde met de schoenen mee hooguit vier en van een wist ik dat die niet meer droeg dan de cocktail jurk en schoenen. Kortom na een tiental minuten waren de flessen leeg.

Re: nummer anders? 21:13

Waarom we hier zaten wordt zo duidelijk. De temperatuur zou weldra hoog oplopen zo danig dat er kleding werd uitgedaan. Ik merkte dat er op de tafels speciale kaarten lagen op gestapeld. Toen ik met hen aan een van tafels had plaatsgenomen werden er champagne glazen neer gezet en twee grote flessen van een bekend merk werden op een aparte tafel er bijgezet. Nu kon ik de kaarten lezen alleen die voor mij lagen. Het bleken multiple-choice vragen te zijn of afbeeldingen. Er werd uitleg gegeven over de spelregels. Wat bleek het te zijn een soort van strip-poker alleen dus geen pokerkaarten. Je moest als een persoon uitleg geven over wat er op je kaart stond zonder het met woorden te zeggen.

Re: nummer anders? 21:12

Onze binnenkomst werd opgemerkt en een van de dames in onze groep kende de beheerder. We werden meteen van de rest afgescheiden en naar een andere ruimte gebracht. Daar stonden enkele tafels in een kring rondom een soort podium opgesteld. Alle vier de dames in onze groep droegen hele mooie avond kledij. Een met een zelfde soort cocktail jurk als mijn tafelgenoot en de andere twee een lange avondjapon. Je kon bij alle vier een behoorlijk decolleté waarnemen. Ook hun ruggen waren praktisch bloot. Onder hun jurk kon ook niet veel meer zitten dan een string. Ze liepen alle vier op hoge hakken of pumps. Dat maakte dat ze bij het lopen lekker met hun heupen wiegden en hun borsten deinde vrolijk mee. Veel meer mensen zaten er niet. Ik telde er hooguit nog drie de bediening niet meegeteld.

Re: nummer anders? 21:12

Onze binnenkomst werd opgemerkt en een van de dames in onze groep kende de beheerder. We werden meteen van de rest afgescheiden en naar een andere ruimte gebracht. Daar stonden enkele tafels in een kring rondom een soort podium opgesteld. Alle vier de dames in onze groep droegen hele mooie avond kledij. Een met een zelfde soort cocktail jurk als mijn tafelgenoot en de andere twee een lange avondjapon. Je kon bij alle vier een behoorlijk decolleté waarnemen. Ook hun ruggen waren praktisch bloot. Onder hun jurk kon ook niet veel meer zitten dan een string. Ze liepen alle vier op hoge hakken of pumps. Dat maakte dat ze bij het lopen lekker met hun heupen wiegden en hun borsten deinde lekker mee.

Re: nummer anders? 21:10

Er werd zo nu en dan een slokje wijn genomen. Het was gezellig en knus om zo met zijn vijven te praten en te drinken. Een van de dames stelde voor om naar een andere gelegenheid te gaan. Alle vier de vrouwen waren stuk voor stuk hele mooie en leuke dames bovendien. We besloten mee te gaan en ik betaalde onze drankjes, de rest was al eerder afgerekend. Nu buiten riepen we een taxi dichterbij en eenmaal in de taxi werd de naam van de club doorgegeven. Blijkbaar was dat voor de chauffeur genoeg. Hij kende het adres al en reed langzaam weg. Het was misschien een kwartiertje rijden voor we bij die club arriveerden. Daar stapten we allemaal uit en bij de deur aangekomen werd er aangebeld en opengedaan. – Bij binnenkomst merkten we op dat het er niet zo druk was.

Re: nummer anders? 21:10

Ik zocht een tafel waar we met meerdere aan konden zitten en vroeg hun wat zij wilden drinken. De ober noteerde hun wensen en onderwijl was mijn tafelgenoot terug gekeerd en keek licht verbaasd dat er nu drie vrouwen reeds bij mij aan de tafel waren aan geschoven. Gelijk dat zij allen plaats hadden genomen werd er een pauze ingelast zodat de band ook even rusten kon. Na een kwartier zou er weer een andere band wat meer romantische muziek laten horen. Let wel het was inmiddels al diep in de nacht zo rond de klok van drie. Ik zat dus met vier dames aan de tafel die nu elkaars kleding begonnen te benoemen.

Re: nummer anders? 21:10

Nog steeds heel leuk om te lezen. Dankje dat je di naar me stuurt. Ik ben benieuwd naar het volgende stuk!

Re: nummer anders? 21:09

Natuurlijk genoot ik op en top van de aandacht die zij kreeg. Ook zij genoot van de goedkeurende blikken die haar kant werden toe geworpen. Ze verliet dus de dansvloer om zich even op te grissen, voordat ze verdween vroeg ik haar of ze nog meer wilde drinken, daarop knikte ze. Dus bestelde ik nog maar een fles wijn. Enfin toen ze dus weg was om haar neus te poederen zullen we maar zeggen zag ik dat er een aantal vrouwen mijn kant op keken. Toen ze zagen dat ik hen naar me zag kijken, knikte ze uitnodigend. Waarop ik hen gebaarde kom naar me toe.

Re: nummer anders? 21:08

Vaak samen soms alleen dansen er redelijk veel koppels op de ritmische muziek. Er wordt zo nu en dan even gerust zodat er wat gedronken kan worden. Mijn tafeldame is niet gauw moe en houdt het heel lang vol voor ze me aangeeft dat ze even naar het toilet moet. Ik ben heel even vergeten om aan te geven wat we aan hebben. Ik was redelijk sportief gekleed met lange broek en overhemd met sjieke bretels en mooie stropdas met aan mijn voeten glanzend zwarte schoenen. Mijn tafelgenoot had een cocktailjurkje aan met hoge pumps. Dat cocktail jurkje liet van voren en van achteren veel van haar lichaam zien. Een diep decolleté en lage uitsnijding aan de achterkant gaf haar figuur zo een geweldige boost dat menige man enigszins jaloers mijn kant op keek.

Re: nummer anders? 21:01

Daar kleden we ons wederom om, zodat we snel naar het hotel ons kunnen voorbereiden op een hele gezellige avond met z’ n tweeën. We gaan swingen vanavond want ik heb kaartjes geregeld voor een diner dansant. Eerst lekker eten en genieten van rustige muziek en dan party time, dus dansen tot diep in de nacht. Inderdaad genieten we van een heerlijk diner en onderwijl speelt de band rustige romantische deuntjes. We laten ons de wijn lekker smaken als de borden worden weggehaald. Er volgt even een pauze als er het een en ander wordt opgebouwd. Er komt een andere band spelen met een Zuid-Amerikaans genre, dat was de keuze van vanavond waarom wij beide hier gekomen zijn. Mijn tafeldame houdt van deze muziek en kan daar – heerlijk op los gaan.

Re: nummer anders? 20:57

Ondertussen word ik steeds geiler van je verhaal. Dus ga alsjeblieft door ja. we praten zo wel weer:)

Re: nummer anders? 20:54

nee maar ik ga verder aan het einde praten we verder oké—-Natuurlijk zeg ik haar toe dat te doen, want ik mag haar graag zo zien. Als een scherm sla ik het badlaken zodanig om haar heen dat ze zich kan aankleden. Ik zie wel heel even haar blote borsten voor dat haar shirt dit ook aan mijn ogen verliest. Dan beweegt ze haar onderlichaam dusdanig om haar bikini broek uit te kunnen trekken. Ook dat neem ik in een glimp waar, voordat ook haar short dit aan mijn blik ontglipt. Zo klaar roept ze dan en bergt haar bikini in een grote tas op die ze vervolgens over haar schouder laat glijden. Dan sjokken we met blote voeten en onze slippers in de ene hand de andere in elkaars handen verder over het praktisch verlaten strand. Dichtbij heb ik een huurbusje geparkeerd.

Re: nummer anders? 20:52

Ook al weer zo mooi geschreven. Je hebt echt talent hierin. Dat is goed te merken. Ik hoop dat veel mensen van deze mooie verhalen kunnen genieten. Heb je al wat serieus hiermee gedaan?

Re: nummer anders? 20:46

Ik loop in short en open shirt met mijn slippers in de hand. Heel langzaam naar haar toe. Ik geniet van alles om me heen. Wat is het mooi hier aan de kust, zoveel natuur. De zon heeft misschien nog een paar uur voor het aan de horizon verdwijnt achter de laatste waterlijn. Ik ben nu tot op een meter van haar vandaan als mijn schaduw over haar valt. Dat merkt ze op en tilt haar hoofd een weinig omhoog. Haar ogen toegeknepen kijkt ze me aan en zegt ‘ ben je er al ik heb geloof ik geslapen op het strand.’ Ik zeg haar ‘ zeker heb je geslapen, want je lijf begint al aardig bij te
kleuren lieve meid’ dan vraagt ze me om haar badlaken aan te reiken zodat ze zich van andere ogen op haar gericht kan omkleden zonder dat ze haar mooie lijf aan al die mensen geeft.

Fantasie met Alicia

augustus 17th, 2018

zij
Dank je wel voor je mooie foto, vind je ook echt heel erg knap. Oh ik geniet echt van je heerlijke foto.Hier heb je nog een leuke van mij
ik
Heel heel erg bedankt wat ben je daar aan het plukken? Dennenappels wellicht.
Jij mag er zijn, een heel fijn gelaat! Echt een hele mooie vrouw
zij
Ja dat klopt helemaal, dank je wel voor je lieve compliment. Ik denk aan je en vind je echt heerlijk
ik
en graag complimenteus en voel me hoofd kleuren. Daar zijn we over elkaar zo maar heel erg tevreden, dat moet toch wat betekenen! Ik ben heel erg benieuwd naar waar dit toe gaat. Als je me goed begrijpen kan, dan is er door de ether heen nauw contact ontstaan tussen Alica en Rene.
Zij
Daar heb je helemaal gelijk in, voel mij ook echt heel erg goed en word ook echt heel erg blij van je.
Ik
A ls we samen zijn dan is ‘t of de klokken stil staan
L iefde, vriendelijkheid, tederheid en passie bestaan,
I s dit wat wordt bedoeld met verlangen naar meer,
C hampagne, beschuit met aardbeien en slagroom keer op keer.
A lsof het niet op kan. Zo maar, zo veel vreugde zonder meer
zij
Dat is waar, de vreugde zal er van af stromen dus kijk er alvast erg naar uit hoor
ik
Hoe had je dat gedacht te bereiken vanaf een scherm of toch nog even via de ether als het ware. Ik kijk er ook graag naar uit, maar zie alleen maar woorden die wel veel betekenen maar doen verlangen naar meer dan alleen teksten lezen.
Zij
We kennen elkaar nog maar net dus ik hou het graag nog even op deze manier .eerst maar eens kijken of het klikt niet ?
Ik
Dat is wat ik schreef hieronder maar natuurlijk ben ik daartoe bereid. IK wil niet te hard van stapel lopen maar gevoelens spelen ook een rol die je naar elkaar schrijven kan.
Als het niet klikken zou tot nu toe dan vind ik dit heel jammer. Was niet zo bedoeld!
Zij
Fijn dat je niet te hard van stapel wil lopen want dat is niet mijn ding .ik wil de tijd krijgen en zeker zijn of er een goed gevoel bij is toch ?
Ik
Ik heb vannacht mijn fantasie weer eens lekker zijn gang laten gaan met de foto van jou lukte dat goed, dat begrijp je zeker wel! Vanavond sta ik weer paraat, maak nog even mijn fantasie af voor jou!
Zij
En waar ging die fantasie dan over Rene? Dat wil ik natuurlijk wel heel graag weten.
Ik
Mijn verhaal begint nu pas weer tot vorm te komen. Langs een pad op het open strand zie ik een figuur liggen op het zand. Ze heeft haar bh bandje los gedaan zodat er geen strepen op haar rug ontstaan. Haar broekje bedekt nog net genoeg, zodat er nog wat te raden – valt. Je zou haast denken dat ook daar de zon moet kunnen schijnen. Ze kleurt al aardig door de felle zon. In de verte hoor ik honden blaffen die met elkaar en achter elkaar rennen dan door het water dan op het natte strand.
Zoveel vertoeven er niet meer hier op het bijna verlaten strand. Ik blijf in de buurt van dat mooie lijf, wil haar vragen wat later met me mee te gaan. We hadden hier afgesproken elkaar te ontmoeten.Ik loop in short en open shirt met mijn slippers in de hand. Heel langzaam naar haar toe. Ik geniet van alles om me heen. Wat is het mooi hier aan de kust, zoveel natuur.
De zon heeft misschien nog een paar uur voor het aan de horizon verdwijnt achter de laatste waterlijn. Ik ben nu tot op een meter van haar vandaan als mijn schaduw over haar valt. Dat merkt ze op en tilt haar hoofd een weinig omhoog. Haar ogen toegeknepen kijkt ze me aan en zegt ‘ ben je er al ik heb geloof ik geslapen op het strand.’ Ik zeg haar ‘ zeker heb je geslapen want je lijf begint al aardig bij te kleuren lieve meid’ dan vraagt ze me om haar badlaken aan te reiken zodat ze zich van andere ogen op haar gericht kan omkleden zonder dat ze haar mooie lijf aan al die mensen geeft. Natuurlijk zeg ik haar toe dat te doen, want ik mag haar graag zo zien. Als een scherm sla ik het badlaken zodanig om haar heen dat ze zich kan aankleden. Ik zie wel heel even haar blote borsten voor dat haar shirt dit ook aan mijn ogen verliest.Dan beweegt ze haar onderlichaam dusdanig om haar bikini broek uit te kunnen trekken. Ook dat neem ik in een glimp waar, voordat ook haar short dit aan mijn blik ontglipt. Zo klaar roept ze dan en bergt haar bikini in een grote tas op die ze vervolgens over haar schouder laat glijden. Dan sjokken we met blote voeten en onze slippers in de ene hand de andere in elkaars handen verder over het praktisch verlaten strand. Dichtbij heb ik een huurbusje geparkeerd. Daar kleden we ons wederom snel om, zodat we snel naar het hotel ons kunnen voorbereiden op een hele gezellige avond met z’ n tweeën. We gaan swingen vanavond want ik heb kaartjes geregeld voor een diner-dansant. Eerst lekker eten en genieten van rustige muziek en dan party time, dus dansen tot diep in de nacht. Inderdaad genieten we van een heerlijk diner en onderwijl speelt de band rustige romantische deuntjes. We laten ons de wijn lekker smaken als de borden worden weggehaald. Er volgt even een pauze als er het een en ander wordt opgebouwd. Er komt een andere band spelen met een Zuid Amerikaans genre, dat was de keuze van vanavond waarom wij beide hier gekomen zijn. Mijn tafeldame houdt van deze muziek en kan daar heerlijk op los gaan. Vaak samen soms alleen dansen er redelijk veel koppels op de ritmische muziek. Er wordt zo nu en dan even gerust zodat er wat gedronken kan worden. Mijn tafeldame is niet gauw moe en houdt het heel lang vol voor ze me aangeeft dat ze even naar het toilet moet. Ik ben heel even vergeten om aan te geven wat we aan hebben. Ik was redelijk sportief gekleed met lange broek en overhemd met sjieke bretels en mooie stropdas met aan mijn voeten glanzend zwarte schoenen. Mijn tafelgenoot had een cocktailjurkje aan met hoge pumps. Dat cocktail jurkje liet van voren en van achteren veel van haar lichaam zien. Een diep decolleté en lage uitsnijding aan de achterkant gaf haar figuur zo een geweldige boost dat menige man enigszins jaloers mijn kant op keek. Natuurlijk genoot ik op en top van de aandacht die zij kreeg. Ook zij genoot van de goedkeurende blikken die haar kant werden toe geworpen. Ze verliet dus de dansvloer om zich even op te grissen, voordat ze verdween vroeg ik haar of ze nog meer wilde drinken, daarop knikte ze. Dus bestelde ik nog maar een fles wijn.
Zij
Wauw wat een spannend en beginnend geil verhaal, ga vooral verder met het vertellen!!
ik
Enfin toen ze dus weg was om haar neus te poederen zullen we maar zeggen zag ik dat er een aantal vrouwen mijn kant op keken. Toen ze zagen dat ik hen naar me zag kijken, knikte ze uitnodigend. Waarop ik hen gebaarde kom naar me toe. Ik zocht een tafel waar we met meerdere aan konden zitten en vroeg hun wat zij wilden drinken. De ober noteerde hun wensen en onderwijl was mijn tafelgenoot terug gekeerd en keek licht verbaasd dat er nu drie vrouwen reeds bij mij aan de tafel waren aan geschoven. Gelijk dat zij allen plaats hadden genomen werd er een pauze in gelast voor de band. Na een kwartier zou er weer een andere band wat meer romantische muziek laten horen. Let wel het was inmiddels al diep in de nacht zo rond de klokvaste drie. Ik zat dus met vier dames aan de tafel die nu elkaars kleding begonnen te benoemen. Er werd zo nu en dan een slokje wijn genomen. Het was gezellig en knus om zo met zijn vijven te praten en te drinken.
Zij
En wat gebeurde er toen toen ze bij jou aan tafel aan gingen schuiven? Vertel!
Ik
Een van de dames stelde voor om naar een andere gelegenheid te gaan. Alle vier de vrouwen waren stuk voor stuk hele mooie en leuke dames bovendien. We besloten mee te gaan en ik betaalde onze drankjes, de rest was al eerder afgerekend. Nu buiten riepen we een taxi dichterbij en eenmaal in de taxi werd de naam van de club doorgegeven. Blijkbaar was dat voor de chauffeur genoeg. Hij kende het adres al en reed langzaam weg. Het was misschien een kwartiertje rijden voor we bij die club arriveerden. Daar stapten we allemaal uit en bij de deur aangekomen werd er aangebeld en opengedaan. – Bij binnenkomst merkten we op dat het er niet zo druk was. Onze binnenkomst werd opgemerkt en een van de dames in onze groep kende de beheerder. We werden meteen van de rest afgescheiden en naar een andere ruimte gebracht.
Zij
En wat gebeurde er toen hij langzaam wegreed naar dat adres dan? Ben erg benieuwd.
Ik
Daar stonden enkele tafels in een kring rondom een soort podium opgesteld. Alle vier de dames in onze groep droegen hele mooie avond kledij. Een met een zelfde soort cocktail jurk als mijn tafelgenoot en de andere twee een lange avondjapon. Je kon bij alle vier een behoorlijk decolleté waarnemen. Ook hun ruggen waren praktisch bloot. Onder hun jurk kon ook niet veel meer zitten dan een string. Ze liepen alle vier op hoge hakken of pumps.
Zij
Wauw dat ze alle vier gewoon op pumps liepen wat geil. En lekker alleen een string..
ik
Dat maakte dat ze bij het lopen lekker met hun heupen wiegden en hun borsten deinde vrolijk mee. Veel meer mensen zaten er niet. Ik telde er hooguit nog drie de bediening niet meegeteld. Waarom we hier zaten wordt zo duidelijk. De temperatuur zou weldra hoog oplopen zo danig dat er kleding werd uitgedaan. Ik merkte dat er op de tafels speciale kaarten lagen op gestapeld.
Zij
Heerlijk zie het al voor me hoe zij met hun heupen aan het wiegen zijn. Spannend.
Ik
Toen ik met hen aan een van tafels had plaatsgenomen werden erchampagne glazen neer gezet en twee grote flessen van een bekend merk werden op een aparte tafel er bijgezet. Nu kon ik de kaarten lezen alleen die voor mij lagen. Het bleken multiple-choice vragen te zijn of afbeeldingen. Er werd uitleg gegeven over de spelregels. Wat bleek het te zijn een soort van strip-poker alleen dus geen pokerkaarten.
Zij
Wauw geil hoor dat het een strippoker is. Jij was er vast helemaal dol op he.
Ik
e moest als een persoon uitleg geven over wat er op je kaart stond zonder het met woorden te zeggen. Uit de gebaren kon je dan opmaken wat er op de kaart stond als het goed was geraden kon je weer gaan zitten maar hadden de medespelers jou niet goed begrepen dan moest er eerst gedronken worden en als de fles leeg was werd er een draai aan gegeven en als de opening van de fles naar jou wees moest er iets uitgetrokken worden.
Zij
Zozo en hoevaak kwam de fles richting jou dan? Vaak of meer richting de dames?
Ik
Als je geen kleding meer aan had moest je iets uit voeren. Nou dat beloofde wat. Ik had jullie al verteld dat de dames heel weinig aan hadden. Ik telde met de schoenen mee hooguit vier en van een wist ik dat die niet meer droeg dan de cocktail jurk en schoenen. Kortom na een tiental minuten waren de flessen leeg. Binnen een mum van tijd zagen de vrouwen er zonder de kledij zo sexy uit dat de kamertemperatuur echt steeg. Ook bij een aantal heren waaronder ik zat er niet veel meer aan hun lijf. Nu tot overmaat waren er ook al een paar die al opdrachten kregen zo als handje tussen de benen en laten aflikken. Of een drankje laten drinken uit hun navel – of over hun borsten laten lopen. Er werd nu op de middenpositie ook een lage tafel neergezet waarop je kon liggen. Zo kon men er ook met zijn tweeën op. Er werd gelachen en gehuild van plezier en de staat van menig mannelijk lid liet niks te wensen over. Ook bij de vrouwen was de opwinding en staat van genot heel duidelijk zichtbaar.
Zij
Ik vraag me wel af wat jij dan zou moeten uitvoeren. Vast iets heel geils of.
Ik
Nou je begrijpt al wat er dan gebeuren kon. Twee dames of dame en heer ( nee geen twee heren) . Het werd er al gauw een hele hete boel. Ik zag bij al de dames zonder kleding een kale venusheuvel. Dat gaf ook zicht op die heerlijke lippen en dat spleetje met de knop. Sommige lieten zich terstond nemen op meerdere plekken tegelijk. Er klonk gesteun en gekreun en gehijg en gesabbel en gesmak.
Heerlijk Ik keek nog naar het schouwspel toen mijn tafelgenoot zich bij mij voegde en ook bij op heerlijke plekken zat te sabbelen.oog iets naar voren en sabelde op haar spleet, mijn tong verdween er tussen en zoog haar knopje op. Dat gaf natuurlijk een reactie uit haar mond als die niet toevallig ook iets had. Wij genoten samen van ons beide en zo heel af en toe keken we even naar de rest, maar daar werd ook nog flink gevreeën.
Zij
Wat geil zeg, dat ze zo lekker aan het kreunen en steunen waren en al dat gehijg.
Ik
Dus zetten we het onze voort. Ik keerde me even om en zo konden we een ander standje doen, dat gaf ons beide nog meer genot. Ik bracht mijn lul bij haar naar binnen en gleed en langzaam aan weer bijna uit. Dat keer op keer steeds heftiger. Heerlijk lichaam heeft die tafelgenoot van mij. Ik zal nu haar naam noemen ……
We spraken nog menig keer samen af na die ene nacht. Zo beleefden we een hele fijne tijd.
Zij
Heel erg geil dat jullie hoe je dat beschrijft en hoeveel genot er beleefd werd.
Ik
Ja ik werd heel even van mijn plek af geroepen. Straks zeg rond klok van tien zal ik hier verder met je over kletsen. Dank je voor je reacties, die zeggen me genoeg, maar vooral dat ik lekker fantaseren kan. Wat fijn zou zijn? Jou hier te vinden.

Zij
En dan hier mijn wensenlijst :-))). Een lieve slimme vriend/lover met humor. Geen saaie piet maar als je toevallig Piet heet en je bent niet saai is er natuurlijk nog van alles mogelijk.

Losse volwassen fantasie verhalen

september 30th, 2017

Dit is mijn fantasie voor Nadia

Samen zitten we gezellig te genieten van een drankje, we kijken samen naar het water van de oceaan, dat met een rustige golfslag op het glanzend bruine zand spoelt.

Onze voeten ontmoeten elkaar in het nog warm aanvoelende zand. Zachtjes strelen we elkaars tenen, onderwijl nippend aan een lekker glas wijn (wit/rood/Rose). We kijken elkaar verwachtingsvol aan en tasten met onze ogen elkaars lichaam af. Met een speelse glimlach kruipt jouw voet zachtjes omhoog bij mijn been, terwijl ik verdrink in je mooie diepe ogen.

Mijn hand rust met lichte druk op je taille, terwijl het andere jouw glas naar je mond brengt.

We zijn zo met elkaar en het uitzicht bezig dat we amper merken dat we alleen zijn. De lucht kleurt prachtig rood, oranje, paars, dat is de ondergaande zon, aan het hemels firmament zijn praktisch geen wolkjes te bespeuren, soms glijd een donkerte door de lucht, de schaduw van een meeuw dansend op de thermiek van de avondlucht.

Jij kijkt met dan een blik op de bijna verdwenen zon en dan weer naar mij. Onderwijl speelt mijn hand onder de rand van je blouse met je zij, zachtjes strelend, soms wat omhoog tot net onder je borsten dan weer naar omlaag, dicht bij je bekken. Je laat een zucht en ik geef je een kus op je mond.

Jij opent je mond en beantwoord het hartstochtelijk met je tong.

Ik proef jou wijn en jij mijn drankje.

Je voet is dicht bij mijn bovendij met je hand raak je mijn hand die nu dicht bij je borsten is gekomen.

Wij zijn als magneten tot elkaar aangetrokken, in innige omhelzing, elkaars bonkend hart voelen slaan, steeds sneller en heftiger. Onze adem wordt ook zwaarder en dieper. Nog even en dan roept de ober of we willen afrekenen. Dat doe ik met enige moeite weet ik mijn hand zonder het op te laten vallen vanonder je blouse naar mijn broekzak te geleiden. Daar pak ik mijn pasjes en geef een ervan aan de ober terwijl ik vraag hoeveel het is. Jij houdt me nog innig vast terwijl ik knik naar de ober en hij mij de pinautomaat aanreikt.

Ik kijk en toets mijn pincode in, wacht op het akkoord en verwijder het weer.

Dan staan we enigszins wankelend op, niet door de drank maar nog dicht bij elkaar. Met je hoofd op mijn borst je arm om mijn middel houd ik je met mijn arm strak tegen me aan. Schuifelend lopen we heel langzaam weg van het tafereel. Totaal onbewust van de ogen die op ons gericht zijn.

In een wolk van hartstocht naderen we ons doel. Daar aangekomen openen we een voor een de deuren naar ons vertrek. Daar glijden als vanzelf de kledingstukken van ons lijf. We lopen nu  beiden naakt naar de badkamer alwaar ik je onder een warme straal langzaam heel langzaam insmeer met de douchecreme, tot je vol zit met schuim. Dan smeer je mij in en samen staan we elkaar te ontdoen van het schuim. We raken elkaars erogene zones aan. Je kruipt op je knieën en was mijn zaakje. Dan pak ik je en zet je klem zodat ik je lippen kan aanraken zowel boven als van onderen. Zachtjes laat je me het toe en zachtjes open ik je een beetje en speel met je klit. Ik voel dat je het lekker vind en zak door mijn knieën om je met mijn mond te proeven.

Mijn tong dartelt door je spleetje en zuigt zich af en vast op een van je lippen of op je klitje.

Je laat kirrende geluidjes horen, je benen trillen zachtjes op het ritme vanje orgasme. Als je denkt dat je uitkomt verdwijnt een vinger in je holletje, opnieuw raak je in een orgasme als ik je zachtjes vinger. Onderwijl is mijn mond dan op een van je harde tepels aan het sabbelen of ik zuig je tong bij mij naar binnen. Je hapt naar lucht en lijkt bijna flauw te vallen. Maar ik houd je stevig vast. Dan als je helemaal gelukkig bent zakt jouw mond over mijn harde paal en ben ik het die nu dicht bij een orgasme is. Ik houd je zachtjes vast en beweeg mee op het ritme van ons beide.

Dan heel rustig en met tedere handen streel je mijn ballen terwijl je mond over mijn eikel glijd. Ik geef een teken en je laat me over je lichaam klaarkomen. Na enkele minuten spoelen we ons weer schoon en lopen gearmd maar naakt en nog druppelend naar een andere ruimte waar we elkaar met warme doeken droogwrijven dan glijden we onder de lakens en kruipen heel dicht tegen elkaar aan. Met af en toe nog een strelende hand het zij over borsten billen penis of pubis pakt de vermoeidheid van een heerlijke en gelukzalige slaap ons beide in. We liggen lepeltje lepeltje tegen elkaar. En morpheus hoedt ons voor al het nachtelijke gevaar.

 

Dit is mijn fantasie voor Pascale

 

We ontmoeten elkaar bij een bioscoop waar we op de achterste rij gaan zitten.

Jij draagt een kort rokje met een licht doorzichtige blouse met daaronder een hele mooie bh aan je voeten heb je hoge pumps. Ik draag een lichte jeans met poloshirt met korte mouwen.

De romantische film gaat over een stel dat elkaar uit oog is verloren en na jaren weer ontmoet. We zitten niet al te dicht bij elkaar, maar wel hand in hand. We kijken met enige blijk van bekendheid van de acteurs, maar zijn zachtjes pratend met elkaar bezig. Met eerst onze voeten van elkaar kom jij met je blote voeten over mijn schoot gedrapeerd zitten. Je voeten woelen met wat je eronder voelt. Ik streel zachtjes de huid van je benen. Je kleding schuift lichtjes omhoog en je laat me met mijn handen je blote rug en buik voelen.

Ik voel het bloed in je aders kloppen. Jij voelt mijn mannelijkheid stijver worden. Ik streel elk stukje huid heel lichtjes en fijntjes. Je zegt tegen mij dat ik je kietel, ik vraag vind je het lekker en jij antwoord jaaaaa.

Soms glijden onze ogen van het filmdoek naar elkaars ogen en dan ontwaren we elkaars glimlach. Je vleit je dichter tegen mij aan zodat ik meer van je huid kan bereiken. Zelfs een stukje omhoog tot net onder je borsten of lager dicht bij je venusheuvel,

Je draagt een heel dun slipje, met enig gemak kan ik je daar tussen je benen bereiken. Jij merkt dat ik daarvan opgewonden raak. Ook al zie ik je daar niet met mijn handen voel ik je dusdanig dat het lijkt of ik mijn ogen gebruik.

Heel voorzichtig benader ik je en jij kruipt met je hand via de band van mijn broek bij mijn kruis. Er zit niemand verder op de bovenste rij. Er zitten niet veel mensen in de zaal en het merendeel is met de ogen gekluisterd op het doek, zich totaal niet bewust van wat er op de achterste bank gebeurt.

We raken allebei erg opgewonden van elkaars handen die bezig zijn met het ontdekken van elkaars lichaam in de erogene zones.

We houden ons zo stil als maar mogelijk is.

Toch klinkt er af en toe een hele diepe zucht en ook korte kirrende geluiden.

Je maakt dan je bh van achteren los zodat ik je borsten kan strelen, tevens voel ik dat je tepels hard en recht overeind staan. Met mijn tong lik ik mijn lippen alsof ik op je tepels zuig. Mijn vingers knijpen zachtjes je borsten.

Ik wrijf over en onder je borsten naar de binnenkant van je oksels.

Ik kan ook je venusheuvel bereiken met mijn andere hand. Met een vinger til ik de stof van je slipje op en meteen daarna daal ik af naar je kutje.

Ik voel dat je lippen gezwollen zijn en je klit is ook naar buiten gekomen.

Zachtjes streel ik je daar en tussen je lippen. Onze monden vinden elkaars lippen en speelse tongen glippen bij elkaar.

Ik voel dat je heel dichtbij een orgasme bent gekomen. Je tepelhoven vertonen dat, maar ook je geur. Heerlijk luchtje heb je gemengd met je parfum en deodorant.

Je bent om op te eten, wat ik niet letterlijk bedoel.

We zuigen op elkaars tong en dartelen met onze tong binnen elkaars mond. Heel zachtjes klinkt er gesmak. Het is nauwelijks hoorbaar, bijna alleen voor onze oren als ze dat al deden. Daarvoor zitten we samen te intens in elkaar. We merken amper dat de film zijn einde nadert.

We voelen elkaars wellust opkomen tot een punt van ‘ no return ‘ mogelijk.

Toch zullen we even moeten los laten. Later en even verderop zullen we onze hartstocht kunnen botvieren. Dan zal geen stukje stof ons kunnen scheiden van elkaar. Ja zeker geen stukje stof zal tussen ons komen als we zo op onze kamer zijn beland. In gedachten naast je lopend denk ik vooruit over wat er komen gaat. Ik wil je lichaam helemaal zien en met massage olie bestrijken. Dan je lekker masseren op je speciale plekken wat langer dan andere, veel zullen dat er niet zijn. God wat een heerlijk lichaam heb jij. Je geur is opwindend en maakt me gek van verlangen naar meer. Elke millimeter van dat lijf wil ik mijn handen hebben, tjonge ik ontplof.

We zijn er nog niet maar in mijn hoofd ben ik je al helemaal aan het betasten. De lantaarns beschijnen zo nu en dan je gelaat op zo een manier dat ik mijn ogen soms moet dwingen om naar mijn voeten te laten kijken anders struikel ik daar nog over. Joegen hebben een aparte glans als waren het meren van genot. Je gelaatstrekken hebben een lijn die mij duizelig maakt van puur geluk. De rest van je contouren mogen er ook zijn, maar die zijn nu te bedekt om mijn genot te vullen. Meid je bent echt als een hele natte droom uit een ver verleden, dat nu naast me loopt.

Ik hoop van binnen dat je mijn lichaam ook graag mag, maar mijn geest zou je omhullen als een dunne stevige laag.

Nog een kleine honderd meter scheidt ons van het totale genot met jou samen tussen de lakens genietend van elke bocht op ons lijf dat zo direct heel dicht bij elkaar zal zijn.

 

Beschrijf bedscene!

 

Dit is mijn fantasie met Loesje.

 

Ik kijk met toegeknepen ogen in de verte en hoop haar zo naar mij toe te zien komen.

Na enkele ogenblikken zie ik een bekend figuurtje op mij afkomen. Het laatste stukje huppelt ze vrolijk. Ik zie hoe bevallig ze is en wat ze draagt.

Een truitje met daaronder een broek tot net onder haar billen met aan haar voeten van die hele dunne schoentjes een tasje bungelt aan haar zij, over haar schouder het koord.

Ze glimlacht en roept me toe, hè Rene wat leuk je hier te ontmoeten.

Wat zie je er lekker zomers uit. Ik reageer met: ‘ jij ook!’

We geven elkaar een hand en een kus op de wang.

Je werpt je heel lichtjes aan mijn linkerzijde en steekt je arm door mijn arm .

Zo keuvelend over koetjes en kalfjes drentelen we over de boulevard. Af en toe gaan jou ogen naar een winkelruit met modieuze kleding.

Je geeft commentaar op de uitstalling of roept: ‘hè die heb ik ook in mijn winkeltje. Wat is die prijs duur hier.’  Ik leg uit dat het waarschijnlijk komt door de plek waar we nu lopen. Een hele chique winkelstraat met niet mis te verstane huurprijzen.

Linksom of rechtsom zal het verdient moeten worden.

Dan knik je en geeft me een kneep in mijn arm.

We stellen elkaar voor om maar ergens een uitgebreid diner te gebruiken. We tasten bij elkaar af wat een ieder lust. Jij houd van salades en gezond eten je bent nog net geen vegetariër, ik lust wel iets stevigers. Dan zien we een uitgestalde menukaart en samen staan we erover gebogen te kijken naar de spijzen die hier worden bereid.

Ik sla een arm om je middel en min of meer stuur ik je naar een strategische plek, waar we enige privacy hebben om van elkaar te kunnen genieten onder het genot van licht alcoholische drankjes wachtend op het hoofdgerecht.

We zitten een beetje schuin van elkaar met zicht op een enorme ruit waardoor we het publiek op de boulevard kunnen zien langs lopen en zij ons kunnen zien genieten van ons maal.

Bij het voorgerecht geven we elkaar beetjes van de op de tafel ten toon gespreide hapjes.

We proeven van alles een beetje en sippen aan de drankjes op de tafel. Onderwijl keuvelend over van alles en nog wat.

We kijken naar de andere bezoekers van het establishment en beoordelen wat er bij hen op tafel zal komen te staan of staat.

Ik geef je complimentjes over je uiterlijke verschijning en je straalt van genoegen. Met je voetjes geef je me een stoot. Ik plaag je een beetje door te doen of je me hebt geschopt. Mensen kijken heel even onze richting uit en je hoofd wordt een beetje rood van schaamte, waarop ik je mijn excuus aan bied. Dan zeg jij: ‘doe niet zo mal.’ Ik slik mijn commentaar in maar bedenk me wel een kleine revanche. Jij geniet van ons samen zijn, je gezicht straalt van geluk. Het lijkt echt of er een ster naast me zit. Geen ster van het witte doek maar een hemelse ster. Van binnen geniet ik zo nog meer van je uiterlijk verschijning en je mooie innerlijk wezen. Als ik je aura kon zien nu zou je die hebben met een prachtige stralende goed in fijne en felle kleuren mooi geschakeerd. Ik bewonder je met al je pracht en mooie glimlach op je gelaat.

Het hoofdgerecht wordt op onze tafel gezet mijn bord sist en pruttelt. Die van jou ziet er ook heel lekker uit. Samen genieten we van onze maaltijd en bestellen tussendoor nog een fles wijn. Al pratend en etend vermaken we ons prima. We leren elkaar nog beter kennen en we geven elkaar complimentjes over en weer.

Als de borden bijna leeg zijn wordt ons door de ober gevraagd of we nog een nagerecht willen. We kijken elkaar aan en beiden zeggen we koffie met likeur en ijs met aardbeien na.

Prima zegt de ober en begint de tafel af te ruimen. Ik vraag aan de ober of er nog een andere ruimte is waar we nog meer privacy hebben. Hij knikt en zegt mij dat hij zal kijken of er een vrij is.

Nadat de tafel is afgeruimd en de ober na enige minuten terugkomt geeft hij mij een teken om hem te volgen.

We lopen samen achter hem aan een trap op naar een andere verdieping alwaar ik al gauw een  afgesloten ruimte waar neem waar hij ons naar een ervan wijst en zegt die daar is vrij en ik zal uw bestelling bij u laten bezorgen, met een minuutje of tien.

Ik denk prima dan hebben we even samen de gelegenheid ons nog beter te leren kennen.

Ik geef jou de gelegenheid als eerste naar binnen te gaan en de ruimte te verkennen. We zien samen dat die ruimte er heel gezellig en gelijk een nestje is.

Je neemt plaats en ik kan tegenover of naast je plaatsnemen. Op een tot een soort van hoefijzervormig bank met een laag tafeltje.

Binnen no time staan de rest van onze drankjes en de fles wijn er.

Ik vlei me eerst naast je en jij begint mij gelijk op mijn mond te zoenen.

Je zegt: ‘Dank je wel Rene ik vind het heel gezellig en ben erg blij met jou.’

Ik zeg op mijn beurt: ‘ik met jou en je ziet er heerlijk mooi uitdagend prachtig uit.’

Na de kus volgt een arm om jou middel en een hand op mijn schoot die al snel richting mijn kruis gaat. Het lijkt erop dat je wil testen of je het gewenste resultaat wilt zien en voelen. Natuurlijk ik ben niet van steen zeg ik en ik laat haar voelen en voel bij jou ook. Mijn hand gaat onder je truitje naar boven en ik merk dat je geen bh draagt dan fluister je in mijn oor ik draag ook geen slipje. Ik wil dat meteen weten en probeer met mijn hand in je broek te komen, maar dat zit zo strak op je huid. Dan geef je me een teken dat als het ijs is gebracht ik je broek mag losmaken.

Met nog een paar minuten werd het laatste binnen gebracht ik gaf de gerant met een blik te kennen dat we even niet gestoord wenste te worden. Waarop de gerant mompelend wegliep.

Met dat het gordijn achter hem dicht viel trok je mijn hand naar je toe en liet je me je broek los maken je truitje had je in no time omhoog gedaan en over je hoofd laten glijden. Daar zat je nu met enkel je schoenen aan je voeten en je broek op je enkels.

Wat zag je er geweldig lekker en mooi uit.

Je venusheuvels was kaal dus kon ik je kut lippen zien die waren al enigszins gezwollen met mijn hand aaide ik erover en glipte een vinger tussen die heerlijke lipjes ik bracht mijn vinger onder mijn neus en rook je luchtje. Heerlijk! Jij maakte mijn broek los en trok het naar beneden. Een bobbel verried de status van mijn mannelijk gelid in mijn short die in een mum van tijd aan mijn enkels lag. Je pakte mijn lul en schoof de voorhuid naar achteren en begon het te zoenen en likken en zoog het naar binnen.

Ik kon met een beetje ijs op mijn vingers heel snel wat op je harde tepels doen en zoog het er gretig af.

Mijn andere hand zat binnen in je gleuf. Enigszins in gebogen houding wisten we elkaars onderste regionen te bestrijken met vingers, handen en monden.

Al heel snel klonk er wat gesmak en gelebber. Soms ook een zucht of kirrende geluidjes. Heel af en toe een omg ( o my god)

We waren heel druk bezig met elkaar en het nagerecht verdween dan in een mond dan op een penis dan op een kutje of er tussen. Aardbeien gleden op buiken borsten en billen.

Totdat de schalen, kommen geheel leeg waren en nog lang erna klonk er gehijg, zuchten en andere geluiden. Dan maakte het plaats voor geschuifel en gesjor. Terwijl het kleverige goedje zo en zo kwaad als het kon van onze lichamen werd afgedaan.

Eenmaal weer toonbaar gaf ik via het gordijn te schuiven kenbaar dat kon worden afgerekend. Een dame kwam de boel opruimen, ze glimlachte naar ons beiden met een veel betekende blik.

Jij vroeg of ik je naar haar huis wilde brengen. Het was te laat geworden om nog met openbaar vervoer thuis te komen. Natuurlijk zei ik met alle genoegen. Dat hield nog wat in begrijp ik nu.

Naast mij in de auto laat je je lichaam zo dicht bij me komen als maar kan zonder dat het mijn rijden hinderen kan.

Je laat ondeugend je borsten bloot en ik reageer met verleid de bestuurder van deze auto niet met die heerlijke prachtige tieten en kijk uit voor tegemoet komend verkeer, die kunnen je goed zien met hun koplampen gericht op jou memmen. Jij reageert met laat ze maar kijken alleen jij mag ze aanraken met je mond of handen. Stouterd denk ik dan en langzaam rijden we de oprit van je huis op. Je doet je truitje nu wel iets omlaag want de buren waren nog wakker en hun gunde je je tieten niet. Wiegend loop je samen met mij naar je voordeur en ik laat je voorgaan met mijn hand op je bips. Je doet de deur dicht en het licht gaat aan. Schoenen gaan uit en tasje hangt aan de kapstok. Dan dicht tegen elkaar lopen we naar je slaapkamer. Voordat je binnen stapt vraag je me zullen we eerst samen douchen?

Prima zeg ik dan kan ik wat van de drank kwijt. Waarop jij reageert ik moet ook, waarna je je broek laat zakken en met je poes op de toiletpapier beland. Oké zeg ik dan ik houd het nog wel even op, onderwijl mijn kleding aan het uit doende.

Jij trekt je truitje uit en bent helemaal naakt. Ik laat het water van de douche vast stromen als jij je afveegt en zegt trek jij door als je klaar bent en bril omhoog als je plast!

Ja zeg ik dan oké en met een hand aan mijn penis pak ik je vast met de ander hand. Ik trek je tegen me aan en geef je een kus vol op de mond.

Jij beantwoord deze vurig en houdt mijn hand vast en maakt een kleine schuddende beweging zodat de laatste druppel mij verlaat. Ik druk op de spoelknop en pak je nu ook vast met mijn andere hand. Dan reageer jij met bah viezerik eerst wassen voor je me aanraakt. Met een glimlach laat je merken dat je niet echt zo erg vindt. We stappen dan samen onder de warme douchen en onze handen glijden over onze natte huid.

Ik draai me om en pak de douchecel daar zeep ik je komplot me in tot je vol zit met schuim dan plaats ik je weer onder de douche straal als mijn lichaam met gel insmeert. Mijn penis glijd dan als van zelf in je handen om te masseren. Je duikt wat naar voren  en naar beneden als mijn paal tot je neemt. Je tong glijdt over mijn glanzende en kloppende eikel. Je zuigt en trekt je wangen beurtelings bol en hol. Ik voel de kracht van je mond rondom mijn penis als je met je handen mijn ballen maskeert. Terwijl jij met mij bezig bent strijk ik over je borsten en probeer je hoofd met ritme van je stotende beweging mee te bewegen.

Welkom

september 29th, 2017

Welkom bij – Een voor Rene –

Hier vind je allerlei verhalen met een volwassen-strekking.

berichten

verhalen

Kijk gerust rond en lees vooral!

Warning: Use of undefined constant bwt - assumed 'bwt' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/Adult01/functions.php on line 76
Search
januari 2022
M D W D V Z Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Warning: Use of undefined constant bwt - assumed 'bwt' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/Adult01/functions.php on line 76
Search